Już po pierwszym ,, Obiedzie Czwartkowym we Wtorek"
,,Wodnik" przygotował pyszne dania obiadowe- wszystkim bardzo smakowało, dziękjemy
Panu J. Żurowskiemu -włascicielowi lokalu i
Pani Annie Pawlickiej menadżerce.
Spotkanie kultralne pięknie i profesjonalnie prowadził Pan Janusz Janiszewski, dziękjemy
Zaszczyciły nas zacne osoby: między innymi Marszałek Województwa Zachodniopomorskiego,
Jarosław Rzepa,
Ewa Dudar- radna Sejmiku Wojewódzkiego,
Jerzy Miler -Starosta Powiatu Gryfińskiego
- za co serdecznie dziękjemy.
A także: Katarzyna Łabuda- Szczeciński Inkubator Kultury,
Michał Kulik- współtwórca filmu,,Ogród po drugiej stronie rzeki"
Marta Szuster- radna gminy Mescherin,
Nasze dusze i umysły na wyższy poziom kultry poniosła swoją opowieścią
INGA IWASIÓW
szczecińska pisarka- serdrczne dzięki.
Rozmowy o kulturze, polityce i dobrym jedzeniu wypełniły nam czs, który niestety szybko minął.
Michał Kuik, Robert Ryss i Janusz Janiszewski polemizowali na różne ciekawe tematy związane z kulturą.
Artystki Teatru ,,Eliksir "
Wiesława Glińska, Józefa Łodykowska i Teresa Smolnik zaprezentowały satyry
I. Krasickiego- serdeczne dzięki.
Tadek Wasilewski przyozdobił nasz obiad śpiewem i muzyka- dziękjemy.
Było kuluranie, pysznie, miło, wesoło - dzięki Wam wszystkim, którzy przyjęliscie nasze zaproszenie na ,,Obiad Czwartkowy............ i przybyliscie i niestety trwało ,,krótko"
Zapraszamy na nastepny 12 kwietnia na godz. 16.00- ,,Wodnik"
Oczywiście zapisy w biurze GUTW
Księga Gości czeka na wpisy zaproszonych
Janusz Janiszewski- moderator
Inga Iwasiów
Prace Tadka Wasilewskiego
Inga Iwasiów i my zasłuchani
Salon Madame Pompadour, skala 1:10
Urszula Kwietniewska-Łacny
Szanowni Goście - słuchacze GTUW
Zdjęcia z całej imprezy robił Jan Prałat-
widać go przy pracy
Szanowni goście- współorganizatorzy projektu
Goście-uczestnicy-współorganizatorzy
Inga Iwasiów
Artystki teatru ,,Eliksir" i Robert Ryss-dziennikarz Gazety Chojenskiej- a także członek Stowarzyszenia ,,Terra Tncognita" Chojna
Szanowni Goście
Szanowni Goście
Szanowni Goście
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz